e-pas Protection And Security
ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ
ΣΥΝΘΕΤΗ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ

Προσφορές
ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ
ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ
με παραγγελία άνω των 100€ και πληρωμή με κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό
FaceBook
Twitter
 

Η Εταιρία

 

H e-pas εγκαινιάζει μιας νέας φιλοσοφίας ηλεκτρονικό κατάστημα το οποίο ασχολείται αποκλειστικά με την διάθεση ηλεκτρονικών συστημάτων ασφαλείας. Η εταιρία κατέχει πολυετή εμπειρία και επιτυχημένη πορεία στην μελέτη, εμπορία και εγκατάσταση συστημάτων προστασίας σε οικιακούς, επαγγελματικούς και βιομηχανικούς χώρους.

Ανταποκρινόμενοι στις εξατομικευμένες ανάγκες των πελατών και στις συνεχώς εξελλισόμενες τεχνολογικές τάσεις στον κλάδο της ασφάλειας, προχωράει ένα βήμα ακόμα προσφέροντας τις καλύτερες λύσεις για την ασφάλεια της οικογένειας σας και της περιουσίας σας.

Πρόκειται για το Νο1 Ηλεκτρονικό κατάστημα με εξειδίκευση στην πώληση συστημάτων ασφαλείας. Η μοναδικότητα της e-pas προάγει ουσιαστικά οφέλη στον πελάτη. Όπως,

 • Τις πιο ανταγωνιστικές τιμές της αγοράς. Με στόχο να προσφέρει τις καλύτερες τιμές της αγοράς η e-pas έχει καταφέρει την μείωση του κόστους των προιόντων της. Το ανταγωνιστικό αυτό πλεονέκτημα το επιτυγχάνει με την απ'ευθείας εισάγωγη των προιόντων της, από την Ευρώπη και την Ασία.
 • Προϊόντα υψηλής ποιότητας. Βασικό μέλημα της e-pas είναι να προσφέρει τα πιο αξιόπιστα προιόντα και αυτό γιατί θέλει όλοι οι πελάτες της να παραμένουν απόλυτα ικανοποιημένοι με την επιλογή τους και έτσι να νιώθουν πως απολαμβάνουν υψηλής ποιότητας ασφάλεια. Γι'αυτό τον λόγο η εταιρία έχει επιλέξει συνεργασίες με κατασκευάστριες εταιρίες που μπορούν να προσφέρουν αξιόπιστα προιόντα. Επιπλέον όλα τα προιόντα που επιλέγει δοκιμάζονται και ελέγχονται πρίν φτάσουν στον τελικό καταναλωτή.
 • Καινοτομία - Τεχνολογική πρόοδος. Ακολουθούμε πιστά τις σύγχρονες τάσεις με σκοπό να σας προσφέρουμε τελευταίας τεχνολογίας λύσεις. Μας αρέσει να βρίσκουμε για εσάς νέες έξυπνες - καινοτόμες ιδέες για την ασφάλεια σας. Γνωρίζουμε πως κάθε άτομο έχει συγκεκριμένες, εξατομικευμένες ανάγκες και αυτές προσπαθούμε να καλύψουμε.
 • (Σύντομα κοντά σας) Η εγκατάσταση γίνεται εύκολη υπόθεση για εσάς. Η e-pas αναγνωρίζει την μέχρι σήμερα ιδιαιτερότητα και δυσκολία στην εγκατάσταση των προιόντων ασφαλείας που επιθυμείτε να αγοράσετε. Γι'αυτό έχει επιλέξει για εσάς μία σειρά από προϊόντα που δεν χρειάζονται ιδιαίτερη τεχνική εξειδίκευση. Με το σλόγκαν "Πάρτε την ασφάλεια σας, στα χέρια σας" η e-pas σας δίνει την δυνατότητα να τοποθετήσετε εσείς το προϊόν της συγκεκριμένης σειράς που αγοράζετε με απλά βήματα. Η διαδικασία είναι απλή:
  • Σε κάθε προιόν θα εμφανίζονται τα παρακάτω σύμβολα τα οποία θα σας ενημερώνουν αν μπορείτε να το εγκαταστήσετε μόνοι σας ή χρειάζεται τεχνικός.

Εύκολη τοποθέτηση. Μέσα στη συσκευασία θα βρείτε εικονογραφημένες οδηγίες σε έντυπη ή ηλεκτρονική μορφή. Σε περίπτωση δυσκολίας επικοικωνήστε στο 801 700 7720 ή στο e-mail support@e-pas.gr και θα έρθει το τεχνικό τμήμα σε επαφή με εσάς για βοήθεια.

Για την τοποθέτηση χρειάζεται τεχνικός. Σε περίπτωση δυσκολίας επικοικωνήστε στο 801 700 7720 ή στο e-mail support@e-pas.gr και θα έρθει το τεχνικό τμήμα σε επαφή με εσάς για βοήθεια.

 • (Σύντομα κοντά σας) Επιλέξτε μόνοι σας ή αφήστε σε εμάς να σας δώσουμε λύσεις στις ανάγκες σας για την προστασία της περιουσία σας.
  • Η e-pas σας δίνει την δυνατότητα να επιλέξετε μέσα από έτοιμα πακέτα προϊόντων όπως συναγερμού, κλειστού κυκλώματος τηλεόρασης κ.λ.π.
  • Μπορείτε όμως να συνδυάσετε και μόνοι σας το σύστημα ασφάλειας που επιθυμείτε
  • Επιπλέον μπορούμε να επιλέξουμε για εσάς τις καλύτερες λύσεις για τις ανάγκες σας. Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να επικοινωνήσετε με τους τεχνικούς της e-pas οι οποίοι αφου προβούν σε διερεύνηση των αναγκών σας θα σας προτείνουν τα κατάλληλα προϊόντα για εσάς
 • Έχουμε κατασκευάσει την ιστοσελίδα της e-pas με τέτοιο τρόπο έτσι ώστε να σας δίνει σημαντικά πλεονεκτήματα. Έτσι
  • Γνωρίζω σε πραγματικό χρόνο την διαθεσιμότητα των προιόντων που αγοράζω
  • Γνωρίζω άμεσα τα μεταφορικά μου έξοδα και τον χρόνο αποστολής της παραγγελίας μου
  • Μπορώ να αγοράσω τα προιόντα της e-pas από όλο τον κόσμο
  • Έχω πλήρη - λεπτομερή ανάλυση των προιόντων με επιπλέον τεχνικά χαρακτηριστικά και εικόνες
  • Μπορώ με ευκολία και με πολύ απλά βήματα να παραγγείλω
  • Γλώσσα επιλογής Ελληνικά & Αγγλικά
 • Η e-pas είναι δίπλα σας να σας υποστηρίξει οποιαδήποτε στιγμή την χρειαστείτε. Εξίσου σημαντική για την εταιρία μας είναι η δημιουργία μακροπρόθεσμων σχέσεων με τους πελάτες. Για μας η πραγματική σχέση ξεκινά μετα την πώληση. Γι'αυτό δημιουργήσαμε το τμήμα after sales που μπορεί να λύσει οποιαδήποτε ανάγκη , απορία ή πρόβλημα που εμφανιστεί στο μέλλον.
 • Υπηρεσία TSM (Total Security Management-Συνολική Διαχείριση Ηλεκτρονικής Ασφάλειας). Η e-pas με την υπηρεσία "Total Security Management" έχει στόχο την πλήρη κάλυψη των αναγκών του πελάτη, με την παροχή πρωτοποριακών προϊόντων και υπηρεσιών. Ακούγεται μεγαλεπήβολο, είναι πραγματικό!

 

 

Όραμα & Στρατηγική

 

Όραμα

Να καθιερωθεί ως το Νο 1 ηλεκτρονικό κατάστημα πώλησης ηλεκτρονικών συστημάτων ασφαλείας στην Ελλάδα και την Ευρώπη. Να αναγνωρίζεται απο τους πελάτες για την υψηλή ποιότητα, τις ανταγωνιστικές τιμές, το after sales και την καινοτομία που διαθέτει.

Στρατηγική

Η e-pas έχει θέσει γερά θεμέλια για την επίτευξη του οράματος της.

 • Συνεργασίες με αξιόπιστες κατασκευαστικές εταιρίες της Ευρώπης και της Ασίας όπου έχουν υψηλής ποιότητας προιόντα
 • Στρατηγικές συμφωνίες με σκοπό επίτευξη των πιο ανταγωνιστικών τιμών της αγοράς χωρίς να στερείται της υψηλής ποιότητας
 • Συνεχής αναζήτηση νέων - καινοτόμων προιόντων. Κάθε χρόνο επισκεπτόμαστε εκθέσεις ανά τον κόσμο όπως η IFSEC, η μεγαλύτερη Διεθνής Έκθεση Συστημάτων Ασφαλείας σε Αγγλία,  Γερμανία κ.λ.π. για την αναζήτηση των καλύτερων προιόντων
 • Υπεύθυνη - Αξιόπιστη - Εύκολη κατασκευή και Χρήση του ηλεκτρονικού καταστήματος με σημαντικά πλεονεκτήματα για τον πελάτη
 • Εύρεση νέων καινοτόμων υπηρεσιών για την κάλυψη των αναγκών των πελατών (TSM, νέα σειρά προιόντων που μπορουν να τοποθετηθούν χωρίς ιδιαίτερη τεχνική υποστήριξη, πολλαπλές δυνατότητες στην επιλογή των προϊόντων)
 • Δυνατό after sales τμήμα
ΧΡΗΣΤΗΣ
E-MAIL:
ΚΩΔΙΚΟΣ:
Εγγραφή πελάτη
Υπενθύμιση κωδικού
ΧΩΡΑ:

ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΤΕΣ
ARREGUI HIKVISION
MEANWELL TECHNOMAX
MEZO SIEMENS
CROW VENITEM
AMERSEC MECO SYSTEMS
ΝΕΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ
TORUS internet applications